In loc de introducere…

Tehnologia moderna impune redefiniri, daca nu identitare, macar formale. Asa se face ca, odata cu invazia de bloguri in rutina de socializare on-line, putine spatii – chiar si dintre cele mai conservatoare – au putut ramane imune la aceasta dezvoltare. Devotamentul nostru fata de modernitate – a se citi “tendinte” – face asadar aparitia acestui blog, daca nu fireasca, macar previzibila.

Va lansam in mod oficial cererea noastra de prietenie, promitandu-va in compensatie ca vom incerca, dincolo de orice altceva, sa… nu va plictisim. Vom fi altfel decat ne-ati cunoscut pana acum… mai relaxati, mai putin formali si cu siguranta, mai straini de stilul didactic cu care v-ati obisnuit.

Ridicam asadar cortina unui spectacol al carui scenariu il dorim scris si re-scris in fiecare zi, cu sprijinul vostru. Vom sta la sueta pe teme de interes general sau particular, vom discuta despre carti, copii, parinti, dar si despre excursii, ambitii sau hobby-uri. Cu alte cuvinte, ne vom bucura impreuna de placerea unor conversatii ca intre prieteni.

Va asteptam sa ne fiti alaturi!

Cu prietenie,

Echipa redactionala a editurii Aramis

Explore posts in the same categories: Povestea Aramis

4 comentarii pe “In loc de introducere…”

  1. teo Says:

    Buna ziua. Cand urmeaza sa apara, daca mai urmeaza cumva, restul de carti din seria „Peggy Sue” de Serge Brussolo? Au fost doua traduceri excelente si ar fi pacat sa nu mai urmeze si altele.

  2. nada Says:

    Interesanta provocare! Sunt uimita ca sunt prima care descopera aceasta pagina. Abia astept sa imi petrec vacanta alaturi de voi.

  3. Marina Says:

    Mi-e tare drag de voi… Sper sa fiti suficient de „informali” incat sa ne imprietenim


Lasă un comentariu