O provocare…

„Salut, Max!

Eu sunt si iti scriu din nou. N-a fost cine stie ce chestie. Parintii mei au vrut sa afle direct de la mine ca totu’ n-a fost decat o gluma tampita si ca n-am eu nicio treaba cu chestiile-alea de care ma acuza politia. Cu alte cuvinte, au vrut sa fie mintiti. Spun asta pentru ca sunt de parere ca ai mei nu mai cred poanta aia cu „o gluma facuta de un adolescent”, asa cum se exprima ei insisi. Da’ hai mai bine sa-ti povestesc si restul aventurii mele horror…”

Offff…iar istorii despre eternul conflict intre generatii! Pentru aceia dintre voi care nu s-au plictisit analizand aceasta proverbiala incompatibilitate, lansez pe aceasta cale o invitatie, sper interesanta, la un joc al imaginatiei.

Care o fi asadar “restul” aventurii? Astept cu mare drag scenariile voastre… Autorul celei mai interesante povesti despre “excentricitatile” adolescentei, va fi premiat cu un exemplar din cartea Subject: Greseala.

PS: In cazul in care nu v-ati dat inca seama, fragmentul de mai sus este extras din cartea scrisa de Joachim Friedrich si Hortense Ulrich.

Demaram, cu acest prilej, o rubrica saptamanala, in care, cu ajutorul cartilor Aramis, vom selecta si analiza problemele fiecaruia dintre noi. NU va speriati, nu intentionam sa producem rigide “analize pe text”. Dorim doar sa transformam povestile noastre in instrumente de auto-cunoastere pentru voi.

Pe curand…

Explore posts in the same categories: Lectura de vacanta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: