EDITURA ARAMIS LA TARGUL INTERNATIONAL GAUDEAMUS

Targul International Gaudeamus – carte de invatatura, se desfasoara in 2012 in intervalul 21-25 noiembrie in Pavilionul Central Romexpo – Bucuresti. Pentru momentul de varf al anului editorial si cultural in Romania, editura Aramis a pregatit cititorilor sai (mari si mici, parinti, bunici, dascali, copii) o oferta de carte pe masura importantei si amplitudinii acestui eveniment: extrem de generoasa (peste 300 de titluri consacrate si peste 40 de titluri noi), cu o varietate tematica impresionanta (carte pentru copiii de toate varstele si pentru adolescenti, carte pentru parintii implicati in cresterea si educarea copiilor lor, carte pentru cadrele didactice daruite activitatii la catedra) si accesibila tuturor (reducerile variind intre 25 si 70%). Titlurile editurii pot fi consultate si achizitionate la standul 52, strada Liviu Rebreanu. Programul de vizitare este de miercuri pana duminica inclusiv, in intervalul orar 10 – 20.

Manifestarile pregatite de Editura Aramis sunt programate dupa cum urmeaza:

–         vineri, 23 noiembrie, ora 18.30 – lansarea cartii „Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland“, autor Shakespeare School, la standul editurii

–         sambata, 24 noiembrie, ora 12.00 – „Printi, printese si povesti alese“ – o dramatizare dupa volumul „Vesti-Povesti pentru cand cresti“, autor Oana Machidonschi, cu participarea actorilor Cosmina Dobrota si Tudor Pirvu si a regizorului Andreea Duta, la Salonul de carte pentru copii „Ion Creanga“.

Imagine

Imagine

Explore posts in the same categories: Evenimente

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: