About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

3 comentarii pe “About”

 1. Gabriela Says:

  Buna ziua,sunt o mamica care a compus cateva poezii cu diferite subiecte dragute si care ar dori sa stie daca editura dumneavoastra publica astfel de carti.Sunt in numar de aproximativ 20 si asidori daca se poate sa aibe si ilustratii potrivit poeziei. Asi dori totodata sa-mi spune-ti daca nu am posibilitatea financiara,cum si putea sa o public la editura dumneavoastra.Multumesc pentru timpul acordat.Astept rasuns neintarziat.Multumesc mult.Gabriela


  • Stimata doamna,

   Daca sunteti interesata de publicarea unui material, va rog sa ne trimiteti pe adresa de e-mail alexandra@edituraaramis.ro cateva dintre poeziile pe care le considerati emblematice, precum si o prezentare de 1-2 pagini in care sa surprindeti esentialul manuscrisului propus( din punct de vedere al sensibilitatii literare, adresabilitatii etc). Textul va fi analizat de unul dintre redactorii nostri, iar in cazul in care va fi considerat compatibil cerintelor noastre, va intra in planul nostru editorial.

   Asteptam cu interes materialele dvs,
   Va multumim,
   Alexandra Dram
   Secretar General de Redactie

 2. Dragoiu Gina Says:

  Buna ziua,

  Sunt profesoara de economie la Colegiul Economic Buzau si am un auxiliar care se adreseaza elevilor din clasa a XI a ( un Caiet al elevului, ce contine exercitii diverse si fise de lucru ) care studiaza economia pe care as vrea sa-l public la prestigiosa dv.stra editura.
  Cum as putea lua legatura cu editura pentru a da detalii in legatura cu lucrarea mea.
  Cu stima,
  prof. Gina Dragoiu


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: